Despre noi

Placa turnantă a succesului, într-o afacere, este publicitatea. Produsele devin vizibile pentru potenţialii clienţi numai atunci când sunt promovate. Iar noi putem face asta pentru dumneavoastră, într-un mod profesionist, legal şi sigur. Prin tehnologia inovativă pe care o administrăm, etalăm produsul dumneavoastră pe toate căile: Sign marketing, Printing Indoor, Printing Outdoor, POSM şi Solutions partener.

Sign making

Departamentul de sign marketing calibrează elementele constituitive ale mărcii dumneavoastră, care vor fi etalate la sediul firmei sau oriunde doriţi. Puteţi alege produse precum litere volumetrice, asamblate din elemente provenite din secţia de print şi cea de confecţii materiale, casete luminoase, meshuri sau bannere. Este important să ştiţi că, indiferent de materialul şi finisajele pe care le doreşte clientul, echipa noastră este pregătită pentru a oferi soluţia potrivită pentru evidenţierea brand-ului: prin culoare, semnalizare luminoasă, formă. Stilul de prezentare, acel “sign”, defineşte brand-ul, aşa cum şi haina face pe om.

Print Indoor & Outdoor

Detaliile prin care transpunem brand-ul în materialul publicitar indoor semnalează clientului calitatea firmei dumneavoastră. Noi avem soluţii inovative care pun în valoare brand-ul, fie că vorbim de panouri de semnalizare, de autocolante- print pe tapet, parchet ori gresie- , ori de print pe materiale speciale. Detaliile tehnice şi ideile noastre creative converg spre execuţii de excepţie, în trend cu pretenţiile potenţialilor clienţi.

Un proiect de succes poate fi conturat şi prin extra-mărime. Printul Outdoor de mari dimensiuni se realizează printr-un croi special, un Ad Production executat din printuri cu ajutorul rezoluţiei şi tehnologiei de printare de ultimă generaţie. Dispunem de o gamă diversă de materiale, cu dimensiuni impresionante, diferenţiindu-se de printurile indoor prin caracteristica de cost-efficiency. Proiectele noastre se fac remarcate în diferite oraşe, în spaţii de prezentare gen târguri şi expoziţii, pe frontispiciul unor firme cu renume. Clienţii noştri

POSM

Ne-am creat un renume prin atelierul calibrat special pentru customizarea proiectelor POSM, indiferent de materialul utilizat pentru implementarea informaţiilor stabilite de client.

De la formele clasice de POSM la proiectele XXL, de la schiţe de mână la produsul final, de la spaţii restrânse care trebuie exploatate la maxim în incinta pe care o deţineţi, unde proiectarea standului necesită atenţie sporită pentru ca soluţia propusă să atingă rezultatul aşteptat, de la proiecte clasice la proiecte cu lumini “încrustate” în spaţii ascunse şi dimensiuni impresionante, toate vor fi executate conform stassului clientului, cu atenţie deosebită la fiecare detaliu.

Solutions partener

Cartea noastră de vizită este reprezentată de fiecare participare în calitate de Solutions Partener pentru fiecare eveniment. Suntem o echipă de specialişti care se bazează pe fler, pe cunoştinţele acumulate din informaţii şi experienţă, pregătită pentru orice provocare. Ne alegem cu grijă partenerii şi suntem dispuşi să le oferim soluţii creative, care pot fi cu uşurinţă transpuse în practică datorită capacităţii tehnice pe care o avem la dispoziţie. Tehnologia de ultimă generaţie este atuul nostru în realizarea celor mai complicate comenzi, indiferent de modul de afişare şi de materialul ales pentru aplicarea brand-ului dumneavoastră. Noi vă putem printa succesul!

Portofoliu

Producție publicitară in judetul Neamț

Cotactați-ne

Abia așteptăm să discutăm despre idei,oportunități si provocări.

12 + 9 =